Music for cooking

COOKING_PLAYLIST_F_W
Jeg hører musikk når jeg lager mat. Musikk er et like viktig verktøy for meg på kjøkkenet som en kniv eller en stekespade.

Jeg husker at jeg alltid hørte musikk da jeg gjorde lekser på rommet mitt i Trondheim. Musikken var vel egentlig alltid på hos meg. Musikk til arbeidet gjør jobben lettere. På kjøkkenet må det være musikk med tempo. Musikk som setter meg i riktig modus. Det er vel aller helst musikk fra 80- og 90-tallet som gjør susen. Dette er fordi det var da musikk var aller viktigst for meg. Det er der jeg har mine referanser i livet fra. Musikk er like viktig for meg nå altså, men det er nok den «gamle» musikken jeg helst hører på når jeg skal kose meg. Og koser meg gjør jeg på kjøkkenet. Da gauler jeg til musikken, tar noen dansemoves og kokkellerer i vei!

Sjekk ut oppskriftene mine også, på Helle’s kitchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *